perjantai 29. kesäkuuta 2012

Sienen agit

Agialkeiden 9. kerta. Sienikin pääsi taas mukaan juoksutauon jälkeen.

Keppejä verkoilla, joku havainto alkaa olla, siis ei yritä tulla verkkojen yli tms.

Keinua, tartti laittaa hihnaan, ei oo siis mitään havaintoa että sieltä ei loikita poikittain yli :D Keinun alla ei ollut mitään ja se teki siis täyden keinauksen, ei ongelmaa.

Rengasta, kutsuna 100% onnistuu mutta lähetyksenä tulee virheitäkin.

Rata, jossa hyppy-hyppy-mutkaputkeen-valssilla hypyt takaisin. Ekalla otoksella rimat oli melkeen medikorkeuksissa ja pentuhan roiski sataamiljoonaa läpi. Laskin ne sitten kannattimien varaan alas, nyt mentiin sataamiljoonaa yli. Sille pitäisi alkaa tosissaan tehdä hyppytekniikkaa, intoa on enemmän kuin aivoja, ja mitä turhaan hyppäämään kun läpikin pääsee.

Kurssilaisten jälkeen ei tullut toista ryhmää, joten jäätiin vielä tekemään omia juttuja. Tehtiin rata, jossa oli 11 estettä: hyppy-hyppy-putki-pituus-A-putki-putki-hyppy-hyppy-hyppy-hyppy. A ei mene radan osana, siellä oli namilätkällä nami valmiina, mutta ääliöllä oli niin paljon vauhtia että eihän se sellasia huomannut. :D Kaksi suoraa putkea keräsi kivan vauhdin ja sen jälkeen ei mitään toivoa onnistua välistävedossa. Eihän se juuri muutenkaan niitä osaa, nyt treeniin. Vikojen hyppyjen valssikin levähti aika huolella. Sienelle pitäisi alkaa opettaa ohjauskuvioita silleen ihan oikeesti, nyt se on tehnyt niin paljon kaikkea vauhdikasta että ei todellakaan järin ketterään käänny... no ainakin oli tosi kivaa!



Ei kommentteja: