perjantai 29. kesäkuuta 2012

Janat

Mies oli unohtanut Sienen yöksi partsille. Siellä se makasi ihan pienellä rullalla pesua odottavien mattojen päällä. Sieni parka :( Suurin järkytys taisi silti olla emännän, olin meinaan todella hermostua kun koiraa ei ollut herätessäni kertakaikkiaan missään! Ennen totaalista panikoitumista tajusin sentään katsoa partsilta ja siellähän se suljetun oven takana sitten olikin.

Raviradalla remmilenkillä, talsittiin se lyhyin 2,5km kierros, mutta piskit sai haistella minkä halusivat - ja nehän halusi, joten aikaa meni joku reilu kolme varttia :D Tollaset uuteen (tai vaan ei-vakiopaikkaan) paikkaan suunnatut remmilenkit on välillä tosi tarpeeseen, mein piskit silmin nähden nauttii eri hajujen haistelusta.

Töppöselle jäljen nosto, tallasin jäljen ja nostettiin se saman tien. Jana n. 10m, tosi harvaa ja kuivaa mäntymetsää. Eka lähetys ihan hemmetinmoista sähellystä taas, miksi se menee niin vinoon?! Tuli siinä aika paljon ojennettua koiraa, mikä oli varmaan tyhmää, en tiedä tietääkö se mistä huomautin ts. onko se suoruus ihan tuntematon kriteeri nyt jostain syystä. No, jätin koiran istumaan ja jatkoin jälkeä eteenpäin, ja nostettiin se uudestaan. Nyt meni tosi hienosti suoraan. Liekö ne sulkeiset sitten auttaneet. Jännittää sunnuntain kokeessa eniten koko vidun jäljen nosto :P Jos koira menee janalla tosi vinoon, annanko mennä, vai pysäytänkö/kutsunko takaisin ja lähetän uudestaan? Kummasta menee vähemmän pisteitä? Täytyy kysyä joltakin.

Sitten käytiin Mustissa & Mirrissä. Töppönen on SUMU:n vuoden tokokoira 2011 ja saatiin vihdoin viime viikolla meidän kunniakirja ja 50e lahjakortti (ei haluttu postittaa, joten toimitus siksi vähän kesti). Huomasin sattumalta että M&M:ssä on tarjous "ota 3, maksa 2". Se on niin kallis pulju, että normaalisti en käy siellä lainkaan. No, nyt menin, ja piti vielä varmistaa että voihan noita tarjoustuotteita maksaa kanssa lahjakortilla. Kyllä voi, joten kori käteen ja keräämään! Yllättävän vaikeaa oli löytää viidelläkympillä kamaa. Olisin halunnut enemmän jotain treenijuttuja, mutta emmä nyt taivas varjelkoon maksa kahtakymppiä metrin grippiliinasta jne. :P Noutokapuloita ei oikein ollut, tarttisin sellasen tietynlaisen missä on korkea maavara. Naksuttimia ei ollut sitä mallia mitä tahdon. Valkoisia merkkejä otin 6kpl, ja on siinä nyt yksi noutokapula kanssa, loput sitten leluja ja viimeisenä yksi luupallo, että sain 50e täyteen. Töppönen pakotettiin poseeraamaan ja sen jälkeen se sai valita itselleen jotakin, no se syötävä tietty. Sieni tuli kanssa valitsemaan mutta mudi sano heti että ei oo sulle mitään, tienaa urpo itse omasi!


3 kommenttia:

E kirjoitti...

Toimiko edes tumps tumps, kun löysit tytön?

laura kirjoitti...

Se tumpsutti niin kovaa olkkarissa että herätti varmaan nukkuvan J&T:n...

Anonyymi kirjoitti...

Onnea vuoden tokokoiralle :).

T.Eija,Arco,Kepa ja Oksi