keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Paskatreenit

Jälki-, esineruutu- ja vepetreenit tänäänkin Janitan kanssa. Jäljellä Sienelle vieraan tekemä about alo-jälki, vikan kepin tilalla valmis purkki. Sillä hajoo nyt vähän kaikki; ekaa keppiä ei meinannut ilmaista lainkaan, otti suuhun ja olisi jatkanut matkaa, kunnes huomautin. Tokasta ja vitosesta yli, ei jäljestänyt niiden päältä enkä mäkään huomannut niitä, joten en puuttunut. Muilla sitten ilmaisut ihan ihme vänkyröintiä (se normaalisti ilmaisee nätisti suorassa kuin peltojälkikoira konsanaan) ja palkan jälkeen olisi lähtenyt takaisin päin. En tiedä hämäsikö mukana ollut Janita vai miten se joka kepillä luuli että nyt loppui ja lähdetään hillumaan minne sattuu? Jatkoi kyllä kehotuksella aina ihan normaalin hyvin. Ylipäänsä työskentely oli varsin epätarkkaa ja ilmavainuista, mutta ei sitä hirveesti uskalla liinasta pidättää ja estää etenemästä nenä ylhäällä, kun pelkään että se pistää sitten kokonaan stopin. Pitää ehkä tehdä kuuri peltoa/kovaa alustaa. Ja edelleen lisää motivaatiota jatkaa esineiltä eteen päin!

Mudille kanssa about alo-pituinen jälki, josta kolmasosa meni rutikuivalla hakkuuaukealla jossa paikoin vadelmapuskaa ja kaikenlaista hörtöä. Povasin sille ongelmia sinne, mutta kilin kellit! Neloskepistä jäljesti ihan yli reagoimatta siihen, siitä huomautin ja vaadin ilmaisemaan sen. Sen jälkeen paransi työskentelyä entisestään. Sillä on nyt tarkkuus aika kivalla mallilla, mutta saa sitä pidättää paikoin ihan tosissaan. Heti jos antaa löysiä, se palaa kaahotukseen.

Esineissä kummallekin ihan helppo kaistale, saivat katsoa kun J vei esineen. Vauhtia oli aika lailla ja hyvä motivaatiotreeni väliin itse kullekin! Mudille tuli sitten palatessa paskahätä, ihan ziljoonaa, liinat kiinni vähän ennen mua ja paskalle. No kiva. Tänään oli varsinainen paskapäivä kun Sonykin kävi kahdesti paskalla kesken treenien. Muistakaa urpot käyttää ne koirat kunnolla tarpeillaan...! :D

Vepessä tänään vienti (vain vedessä seisovalle ihmiselle, ei venettä lainkaan) ja "veneen" haku (traktorin kumisella sisärenkaalla). Vientiä eka kuivalla maalla, sujui tosi iloisesti ja hyvin, vedessä taisi kerran pudottaa esineen ihmisen eteen antamatta käteen. Se alkaa mälvätä lähemmäs tullessaan ja ote on niin huono että esine putoaa. Mitähän tähän keksisi? Selkeempi kriteeri, käsikosketus? Käsikosketuksella vienti on sille ihan pentuna alun perin opetettu. Lähestyessä alkava mälvääminen jotenkin viittaisi paineistumiseen tai epävarmuuteen.

Veneen haussa huomaa, että ollaan harjoiteltu painavan esineen kiskomista maalla, käsky tähän on "köysi". Onhan tässä vielä tehtävää mutta ihan hyvin meni kuitenkin!

tulee
paskakin tulee, hetki :D

"JÄLKI!"







-> kaikki kuvat

Ei kommentteja: