tiistai 4. joulukuuta 2012

Pakkastokot

Treenien pakkasraja -10 alittui reippaasti, mutta S:n kanssa pidettiin omat pienet sulkeiset hallilla.

Luksille ruutu (vasempaan); takatassut otti mennessä lumen päällä olevan nauhan etureunaan ja koira hypähti sen takia, ja koska maakin oli lumen alla liukas, se liukui takaa yli ennen kuin läjähti käskystäni maahan :D Etureunan toinen merkki kaatui ja nauha oli ihan sotkussa. Loppuosa hyvä, ei ennakoinut yhtään, annoin toisen seuraa-käskyn kun koira saavutti mut. Loistava!

Ohjattu, vasen. Ruutu oli oikean puolimmaisen kapulan taakse. Hyvä vauhti merkille, mutta jäi tosi vinoon oikea kylki kohti minua, naama kohti S:ää. Hienosti otti kuitenkin suunnan, olin ajatellut ottaa loppuun asti, mutta palkkasinkin heti oikealle eli vasemmalle kapulalle menon koska olin ihan varma että ei käänny sinne tuosta.

Sisällä tunnari. Lähti palauttamaan hyvällä laukalla ja siitä palkka. Hyvillä mielin ylihuomenna kokeeseen, se osaa, mutta koe menee miten menee, ei voi etukäteen tietää.

Sieni teki yhden noudon ulkona vain todetakseni, että lumeen uppoava kapula houkuttelee myyrästysloikat taas esille, ja kun maa on vielä liukas, siitä vasta hauskat liukuvat hypyt saakin. Siirryttiin sisälle. Muutamia toistoja, nostot siistejä, vauhtia saisi olla lisää varsinkin mennessä ja vähän myös tullessa. Luulen, että mennessä se miettii sitä nostoa ja joutuu asettelemaan askeliaan.

Muutama luoksetulon stoppi agiputken avulla ja kahden lelun leikissä. Karvapatukka ja sienivinku ei vaan ole todellakaan tasaväkiset lelut eikä tää toimi jos toinen on hyitollanentyhmämissäsienilelu :D Lopuksi käskytetty luoksetulo läpijuoksuna. Luksilla käskyt on tule-tule-sivu, Sienellä tulee olemaan sieniii-sieniii-sivu ihan siitä ilosta, että saan huutaa kokeessa sieniä :D Sillä nytkin kutsuin, hyvin tulee.

Käytiin pellolla juoksuttamassa koiria. Tytöt sai olla irti ja otettiin aluksi pojat remmeissä mukaan. Kun enimmät höyryt oli päästelty (mudi oli ihan sekaisin ja kiljahteli että miksei hää pääse kanssa irti), päästettiin pojatkin vähän vaivihkaa vapaiksi. Ei rähinän rähinää :) Pari kertaa piti vähän käskyttää töppöstä että ei mene ihan lähelle mutta hienosti ne osasi väistää toisiaan ja tehdä omia juttujaan. Frodo on aika lunki eikä sitä kiinnosta yhtään jos toinen ei tule ryttyilemään, ja jos toinen on evvvk ja on reilusti tilaa olla ja väistää, ei töppönenkään mene tappelemaan tappelemisen ilosta. Jos tulee joku tilanne niin sitten se kyllä on varsinaisena päällepäsmärinä, mutta onneksi siinäkin pahinta taitaa olla ääni ja luotan että karjaisu auttaa. Olen ylpeä mutiaisesta :)

Ei kommentteja: