perjantai 9. marraskuuta 2012

Agia

Alkeiskurssin ohjauksen yhteydessä kerkesin treenata Sienen kanssa. Keppejä täyspitkät, muuten ohjurit mutta kahdessa välissä verkot. Ekalla kierroksella tosi hyvin, ihan lopussa otin uudestaan, ja jotenkin sillä oli jo keskittyminen vissiin hukassa autossa pönötyksen takia (kaveri lainasi meidän autoa koiransa säilytykseen ja sen tulemiset ja menemiset taisi olla rankkaa seurattavaa?) kun tuli järjestään vikassa välissä yli tai ali.

Ekalla kierroksella otin kerran keskeltä yhden verkon pois, ei haitannut pujottelua lainkaan. Tarttee nyt vielä kuitenkin vahvistaa tuota loppuun asti menemistä ennen kuin miettiikään mitään häivyttelyjä. Jos kävisi vähän useemmin treenaamassa niin ehkä nää hei etenisikin... pitää yrittää ottaa tiistain tokojen yhteydessä kanssa, niin olisi se kaksi kertaa viikossa edes.

Hyppy + pussi -yhdistelmässä ei moitittavaa, vauhdilla irtoaa.

Hajut kiinnosti ihan kauheasti, kyllä se sitä juoksua varmaan tekee. Taitaa jäädä joulukuun tokokokeisiin ilmoittamatta, vaikka paria olin katsonut sillä silmällä. Tällasta se sitten on se nartun kanssa harrastaminen ja kisaaminen, oi voi.

2 kommenttia:

E kirjoitti...

Tuleeko töppöset sit meille toimistokoiraksi?

laura kirjoitti...

Voihan ne tulla, tai neiti itse housuissaan.