perjantai 16. maaliskuuta 2012

Hullut harrastajat?

Agitunnilla (tällä kertaa E). Tässä alkuun naamakirjapäivityksenä tiivistelmä:

"Ei hele tätä harrastamista... lämmittelylenkillä sieni kieri paskassa ja sotki takkinsa ihan totaalisesti, ja alkoi vielä kuuroksi joten heitin sitä fleksillä. Kuulo palautui pikaseen mutta takki ei puhdistunut. Mudin agitunnilla kovin kiemurainen rata eikä me osattu yhtään mitään, sanoin että lopetan koko lajin :P Tunnin jälkeen sieni vielä pikaisesti treenaamaan. No sehän juoksi, kovaa ja koko ajan, mutta ihan minne sattuu eikä lainkaan sinne minne piti. Ja tästä pitäis taas pulittaa jäsen- ja puolen vuoden treenimaksut noin 100e. Hei huvinsa kullakin! :D"
Rata oli tällainen:


Aloitus kakkoshypyn numero 19:n kohdalta kutsumalla koira siihen. Sylkkäri vitoselle ei sujunut syystä että koiralle ei ole sellasta koskaan opetettu. Vitosen jälkeen kierrätin koiran "vasemmalta" kutoselle, se oli toimiva enkä kokeillut edes toisen puolen kautta. 4/8 putkeen koira meni noin sata kertaa väärään päähän, hypyiltä oli ihan suora linja sinne väärään, ja putki oli niin lähellä että koira oli jo siellä ennen kuin tällainen tumpelo ehti tehdä mitään. :P Kepit L meni ekalla kerralla hienosti vaikka olin vaikeammalla puolella eli kuvassa "ylhäällä". Sen jälkeen se ei sitten enää mennytkään, vaan lopetti varmaan kymmenen kertaa kesken. Huusi ja huusi vaan, eikä mun ohjauksessa ollut kuulemma nähtävää vikaa, koira vaan ei malttanut. Rauhoitettiin sitten ihan kokonaan että saatiin se taas keskittymään. Puomille hurjan kiire ehtiä, putken ja A:n välistä ei mahtunut menemään. Välistävedot ok mutta A:lle tosi huono kulma, alakontakti oli lähellä jäädä väliin kun koira loikkasi vinosti. Lopun hyppysuora meni kun ohjaaja pisti liikettä kinttuihin.

Jossain vaiheessa oli suunnilleen itku kurkussa kun ei tästä vaan tule MITÄÄN. Ihan uskomatonta miten voikin mennä niin pieleen kaikki! Sain sitten noottia että jos itse ei keskity, niin ei voi olettaa, saati vaatia, että koirakaan tekisi niin. Kyllä se sieltä kun kädestä pitäen neuvottiin ja mentiin ihan 2-3 estettä kerrallaan. Me kolmosluokkalaiset. Joo ei muuten todella olla kisaamassa ihan lähiaikoina :P

Pari kertaa koira nousi lähdöstä. Odotutin vaihtelevia aikoja ja pelkkä odotus tai sitten kääntymiseni sai aikaan varastamisen. Vein sen vaan takaisin alkuun. Kontaktit taisi olla pääosin hyvät, alkuun vähän hitaita ja puomilla oli joku haju mitä munkin koira meinasi jäädä nuuhkimaan. Loppua kohti kun kierrokset nousi niin kontaktitkin nopeutui :) Koira myös otti ne!

Sienelle jätettiin tunnin jälkeen 4-putki ja kolme hyppyä sen "alle" (2, 3, 7). Ei ollut oikein selvää suunnitelmaa mitä sen kanssa teen, jotain vaan pyörittelin. Pentuhan paineli mutta valitettavasti ihan minne sattuu. Se on pakko saada johonkin ryhmään.

Ei kommentteja: