sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Osui

Mies hajotti autonsa eilen metsällä ollessaan ja se on nyt huollossa. Tänään se puhui mut mukaansa tuonne parinkymmenen kilsan päähän sallituille maille. Tulosti mulle kartan ja merkkasi sinne reitin, joten lähdettiin siis mun pikkuautolla kaikki viisi :D Minä ja paimenet lenkille ja mies ja Tytti pyssyn kanssa metsälle. Pyyaika on jo mennyt mutta jäniksiä (rusakkoa) ne on käyneet kanssa ajamassa.

Oli aivan ihanaa olla uusissa maastoissa lenkillä! Koirat on olleet kaksi päivää tosi vähillä, pe mä olin reilu 9h töissä ja meni loppupäivä sohvalla torkkuessa (missasin agilitynkin siinä koomassani), lauantai taas siellä tokokokeessa. Töppöselle se oli toki ihan jees mutta Sieni vietti päivän lähinnä autossa. Tänään aamulla se herättikin siinä kasin jälkeen, hirveä härdelli päällä eikä kertakaikkiaan enää voi nukkua. Noustava oli. 2,5h oltiin tuolla reissulla ja nyt taas on rauha kotona, hetken ainakin ;)

Tein jossain metsäautotiellä pudotettujen lapasten noudon. Toinen jäi n. 50 metriin ja toinen 10m päähän. Sieni sai olla eka ja hakea tietysti sen lähemmän. Oli tosi määrätietoinen nouto ja tuli hienosti kerralla käteen asti (autoin taputtamalla käsiä, sitä sen kanssa on käytetty leikkiessä ja se yhdistää sen lelun tuomiseen)! Töppöselle sanoin virittelyssä "kaukana" koska kuvittelin että se jää muuten siihen haistelemaan missä Sienen esine oli. No jaa, "kaukana" on ollut luokkaa parisataa metriä ja sehän lähti kuin tykin suusta. Luulin jo että yli mentiin, mutta äkkiä koira vetikin liinat kiinni ja palasi ottamaan esineen. Hah :D Oma moka. Onneksi oli koiran nenä auki, tiedä minne hornan kuuseen se olisi muuten juossut.

Mutta pääasiallinen uutinen on tässä!

3 kommenttia:

Erja kirjoitti...

Saaks tytti syörä sen?

Tomi kirjoitti...

Jos oli mennessä ahdasta, kuinkas sitten paluumatka kun oli tuo hiljainen kuudes pitkäjalkakin vielä mukana? :-D

laura kirjoitti...

Reidet ja selkäfileet immeiselle, sisäelimiä, roippeita, kädet ja kylkiribsit koirille (kattilaan, luita eivät saa syödä, keitetään lihat vaan irti niistä). Aika olematon se eläin siellä takkinsa alla oli :-D Ja kylppäri on kuin mikäkin murhapaikka, ei oo oikein kerrostalohommaa tämä. Aateltiin laittaa jäljelle jäänyt pää tolle kyrpänaapurille.

Kuudes oli tullessa takakontissa, ei vieny istumapaikkaa enää!