perjantai 26. elokuuta 2011

Tovereita

Lenkillä Marian Vilin & Lotan kanssa. Koirat oli mukana kaupungissa ja miitattiin. Urokset on nähneet kerran aiemmin, kun käytiin Marian luona, ja ennakkoluuloistani huolimatta L oli ihan siivosti. Siksi uskalsin nytkin tavata. Vähän se mun mutiainen kävi päätään aukomassa ja piti välillä muistuttaa, että kyllä me tänne metsään kaikki mahdutaan, äläpäs nyt höyryä. Varsinkin jos Vili kävi kauempana ja tuli takaisin, L olisi antanut sille kyytiä. Niin se tekee Tytillekin, tai tekisi jos ei kiellettäisi. Himpan liian virkaintoinen kyttä :P Lotasta mudi tykkää kovasti mutta ylläri ylläri Lotta(kaan) ei tykkää mudista. Mudin rakkaus on aina kovin yksipuolista.

Sieni aluksi pelkäsi Viliä ja murisi sille. Vili ei ollut kiinnostunut pennusta ja pian autolta metsään lähdettyämme pentukin rohkaistui ja olisi jo roikkunut Vilin karvoissa. :D Kun aikuisille piti välillä korottaa ääntä, pentu oli ihan huolissaan että mulleko ollaan vihaisia. Vähemmästäkin tulee jakomielitauti, kun karjaisee että "töppönen perkele anna olla" ja lirkuttaa samaan hengenvetoon "hieno sieni, ei se sulle ollut, hyvä tyttö".

Kukaan ei oikein leikkinyt kenenkään kanssa, mutta oltiinpa nyt kuitenkin seuralenkillä!

Sieni, töppönen, Lotta (noutaja-tuntematon-sekoitus)


Vili (kelpie-lapinkoira-collie jos en ihan väärin muista) & Sieni, joka ihan sattumalta kaivaa juuri sedän vieressä! Yhtään ei kiinnosta mitä setä tekee!


Vili edellä, unkari ja hollanti perässä


Poikain pissarallia

Ei kommentteja: