maanantai 8. elokuuta 2011

Sillä on jalat

Ja jaloilla pääsee piireihin! ;D

Sienen koivet on tosiaan kehittyneet. Pennun laukka ei ole enää pelkkää tehotonta, lähes paikallaan teputtavaa, vaan vie kunnolla eteenpäin. Pysyy isojen koirien perässä aivan uudella tavalla. Voimaa on tullut myös ylöspäin hyppäämiseen: ipana hyppii vasten kaikkea mahdollista ja jos mitään ei ole, pomppuja voi tehdä myös ilmaan ihan muuten vaan :D Kovin hyvä se ei vielä ole yhdistämään eteen- ja ylöspäin vievää liikettä, ja oksien ja kaatuneiden puunrunkojen ylitykset yms on aika hupaisia.

Jaloilla kuitenkin saa pääsyn sisäpiiriin, ainakin kurkistamaan välillä. Pentu alkaa näyttää jo koiralta eikä ole pelkkä kömpelö pallo. Kumpikin aikuinen koira on alkanut leikkiä sen kanssa vähän enemmän. Tytti vaanii ja jahtaa sitä ulkona, kuten se tekee mudille, ja muillekin koirille. Sienen mielestä se on vähän epäilyttävää ja Tyttiä on hillitty ihan turvallisuudenkin takia, pentu ei kestä vielä kovin suurta luuttuamista (Tytti luuttuaa mudilla, eli kellauttaa sen selälleen, ottaa villoista kiinni ja vetää, lähinnä talvella tai muuten liukkaassa paikassa. Se on ainoa koira kenen voin edes kuvitella saavan tehdä niin, mudi ei todella ole mikään maailman huumorintajuisin eläin tällaisten suhteen :D). Töppösen kanssa ne painii nätimmin ja tänäänkin oli pitkä sessio kun käytiin metsiksellä lenkillä.

12-viikkoisrokotus on perjantaina.

----

Isot kävi illalla polkemassa koiris-rantatie, siitä tulee noin 5km. Jos omasta hikisyydestä voi jotain päätellä, niin ihan reippaasti mentiin. Koiris tosin on niin huonossa kunnossa, että siellä ei hirveen lujaa uskalla päästellä. Töyssyinen, kurainen, urainen, kivinen, juurakkoinen, valitse-mihin-haluat-kaatuainen.

2 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Jalkasieni?! :D

laura kirjoitti...

<3
(:Q!)