lauantai 1. joulukuuta 2012

Sieni kylässä

Luottokyläpaikkamme team Lotta & Vieno & Impi muuttivat tuosta läheltä 25km päähän. Näillä bensan hinnoilla ei nyt ihan asiakseen lähde parin tunnin takia yhtä koiraa edestakaisin kuskaamaan. Onneksi on FB.

"Haluisko joku sienen muotoisen koiran tänään lainaan iltapäiväksi-illaksi? Se ei oikein kestä mun 11h työpäiviä, normi yövuoro vielä meni mutta kun 14.30-19.30 olisi vielä uusi lähtö. Mun on pakko nukkua päikkäritkin välissä. Se vois tulla jonkun muun luokse touhuamaan niin ei pelottaisi taas tulla kotiin katsomaan onko talo vielä pystyssä... :D Vapaaehtoisia? Ai ei?"

Ja onneksi Sienellä on paljon kavereita! :D Toisin kuin eräällä hapannaamalla. Se sai monta kyläkutsua, ja tällä kertaa valittiin ensimmäinen, joka oli vielä sattumalta seurakaverin samanrotuinen. Sieni meni Rocky-lyhytkarvan kotiin viideksi tunniksi. Koirat on nähneet jossain treeneissä joskus ja narun nokassa haistelleet. Pyysin, että tulevat pihalle vastaan, jotta koirat saa moikata siinä. Ihan kaikkien kanssahan se tulee kyllä toimeen, mutta jos menen sen kanssa suoraan vieraan koiran kotiin, Sieni varmaan pissii allensa siinä ovella että anteeksianteeksi ku tulin teille oon vaan pieni sieni. Se on niin nöyrää neitoa edelleen.

Kaikki oli mennyt tosi hyvin, saa tulla uudestaankin, ja oli kuulemma pitänyt hienosti puolensa kun uros oli sitä vähän yrittänyt! Ohhoh, ei olis lainkaan paha jos se oppisi vähän sanomaan ;) Kotona tyyppi kaatui suoraan nukkumaan ja unohti kerjätä iltaruokaa. Annoin niille isot luut mukaan ja ne oli syöty, mutta nälkähän sillä varmasti on silti moisen 5h riehumisen jälkeen. Saa se ruuan mutta jos nyt hetken malttaa venttailla vielä, en uskalla ruokkia heti rasituksen päälle. Töppönen piti yksin taloa pystyssä. Ankeaahan sillä on varmasti ollut, mutta se nyt ei sentään riehu koko kämppää nurin, toisin kuin eräs. En tiedä koska Sieni meinaa kasvaa aikuiseksi ja fiksuksi koiraksi. Tuskin koskaan, jos huonosti käyttäytymällä saa kuljetuksen milloin kenellekin kaverilleen - sillä ON vilkas sosiaalinen elämä. :D

Sieni & Rocky sekunnin aloillaan

1 kommentti:

Tiia ja Arto kirjoitti...

Hauskaa, seurapiirisieni