keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Tokoa

OR:n nurmella. Oltiin oltu tunti montulla riehumassa Lotan & Vienon & Impin kanssa, mutta mudi ei ollut lainkaan väsynyt, vaan varsin kivassa moodissa.

Tunnari, vain oman etsimistä nurmikosta, JES! ja palkka heti kun näin ottavan omaa suuhun.

Kaukot, ekassa palkka heti virittelyn jälkeen, tokassa poistuin askeleen verran. Kolmannella koematka ja palkka ekasta istumaan noususta.

Ruutu. Nyt oli super kohdentaminen vihjeistä ensin ruutuun ja sitten merkille. Ruudussa heitin pallon perään just kun koira oli tulossa ruutuun. Se ehti mennä vielä vähän matkaa, ja olisi mennyt hienosti syvälle ruutuun asti. Jes! :)

Hetkeksi autoon, iltaruuan virittely (nappulaa + voita + vettä, huomaa että yritän tosissani ;P) valmiiksi ja koira uudestaan töihin. Kokeenomaisena ohjattu + kaukot + luoksetulo, sm-kokeen keskimmäisen yksilökehän liikkeet. En näyttänyt koiralle palkan jättöä ja se oli etupenkillä lokkeja piilossa, mutta jostain se silti tiesi että ruoka odottaa; piip piiii...

Ohjattu niin, että noudettava vasen kapula oli ruudun edessä. Jostain syystä koira meni keskikapulalle, stopilla ja uudella ohjauksella löytyi haluttu. Ne on vaan kalliita pisteitä ne :/

Kaukoissa joku friggin i-m-i-s-i-m tms, menin sekaisin. En tiedä liikkuiko eteen, mulle riittää että tekee ekalla vaihdot ja se onnistui.

Luoksetulossa tosi super stoppi, sitten vähän hidas vauhti ja pysähtyi itse seisomaan ennen maahan-merkkiä. Käskin vaan uudestaan "tule". Maahan vähän valui, loppuosa hyvä. Vein koiran käskyn alla "kehästä" ulos ja vapautin vasta sitten palkalle.

Ei kommentteja: