tiistai 12. kesäkuuta 2012

Pieni Sieni

Koko
Säkäkorkeus: Urokset 57–62 cm, nartut 55–60 cm.



Juoksujen alkamisen jälkeen nartun ei pitäisi enää juurikaan kasvaa. Sanna pyysi Sienen säkäkorkeutta, joten suoritimme kolme mittausta, joista ajattelin ottaa keskiarvon. No minäpäs sain kahdella kertaa 56,5cm ja kolmannella hieman yli mutta alle 57, joten eiköhän se jotain tuollaista ole. Ainakin se menee rotumääritelmään siltä osin! :D

Vaakaa meillä ei ole pariin kuukauteen enää ollut, kun eräs söi sen. Rokotukset on varattu juhannuksen jälkeiselle viikolle, niin pääsee klinikan puntariin samalla. Paino nyt ei toivottavasti ja varmastikaan ole vielä tuossa, toi on aika rimpula edelleen.


kuva © Sanna, Sieni & Dex Kiteen leirillä toukokuussa

***

Illalla n. 2,5km pyöräily ostarille, jäätelökioskilla käynti, rantaan uimaan, sama takaisin. Ehkä Sienen kanssa olis voinut harjoitella useammin kuin sen kerran-pari mitä nyt tuli ennen tositoimia. Se veti ihan sekona koko menomatkan. Takas tullessa sattui pari äksidenttiä, tai meinasi sattua ja karjaisin koiralle. Vähän matkaa se oli sitten aika luimussa ja väisti pyörää, mutta vikat puoli kilsaa taas veti minkä jaksoi. Ajattelin, että sen kanssa voisi hissukseen alkaa pyöräillä, mutta jos se kerta meinaa vetää eikä halua jolkottaa kauniisti löysällä remmillä vieressäni, niin sitten saa kyllä vielä odottaa. Rasitus on meinaan varmastikin aika eri tasoa.

2 kommenttia:

E kirjoitti...

Neuvolakortista ei saa mitään selvää!

laura kirjoitti...

Kaikki kuvat aukeaa klikkaamalla isommiksi!