maanantai 7. toukokuuta 2012

Toimistokoira

Nyt on pakko taas ihmetellä. Naamakirjassa kiertää linkki Toimistokoiran työpaikkailmoitukseen. Lyhyesti; ilmoituksessa haetaan sosiaalista, kilttiä, tottelevaista ja iloista koiraa n. 20 hengen avokonttoriin vajaan kuukauden ajaksi. Koska jenkkitutkimuksen mukaan koira parantaa ilmapiiriä. Palkkana "herkullista ruokaa ja raikasta vettä".

Minkä ihmeen takia kukaan haluaisi luopua koirastaan kuukaudeksi, ihan hyvää hyvyyttään, ilman mitään korvausta? Antaa sen päiväksi ventovieraille ihmisille viihdyttämään heitä? Miksi kukaan on ottanut koiran jos se on ihan sama luovuttaa muualle lainaan?

Okei, pointti on varmaan monelle se, että toimistokoiran työaika olisi 9-15. Valtaosa ihmisistä on silloin poissa kotoa, ja sosiaaliselle, iloiselle koiralle on varmaan kivempaa olla jossain toimistossa kuin yksin kotona. Tajusin tän kun olin asiaa hetken kauhistellut. Mä taas tulen aamuysiltä töistä kotiin ja aikasen hirveesti sais maksaa rahaa, että lähettäisin koirani pois koko päiväksi!

Mutta silti, ihan käsittämätön juttu. Ei vaan jotenkin nyt uppoa mun kaaliin. Miksi kukaan lainaisi koiraansa ventovieraaseen toimistoon ihan vaan hyvää hyvyyttään? Lainaakohan joku?

4 kommenttia:

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Jollekin eroahdistuneen koiran omistajalle lottovoitto tuollainen koiran työpaikka. Haastattelussa katsoisin tarkkaan työnantajan edustajat, saisihan siellä joku tuttu olla.

laura kirjoitti...

Tuskin kuukauden pätkä auttaa eroahdistukseen mitenkään, siirtää vaan ongelmaa?

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Niin joo, en huomannut tuota kuukautta.

Merkki-mudi kirjoitti...

Meidän vanhat pojat vois vallan mainiosti lainata. Jos sitä maittavaa ruokaa ei tarjoiltaisi pulleroille kovin avokätisesti... ;) Noi tykkää kaikista ihmisistä ja varmaan siellä toimistolla olis kivampi hengata kuin kotona yksin (kaksin, kolmin). Lisäksi noi on luonteeltaan sellasia, että vähän tottumattomampikaan käsittely ei aiheuta vaaratilanteita eikä koirat ole moksiskaan (kunhan ei pukata sinne toimistolle muita vieraita koiria).

Eli juu, jos tätä toimistokoiraa tarvittais Kannuksessa niin meidän aikamiespojat vois mennä haastatteluun. :p