perjantai 11. marraskuuta 2011

Tokoa

Töppönen pääsi töihin mukaan, kun pakkaset hellitti ja oli taas mittarissa +5. Päästyäni ajettiin suoraan Lähemäen kentälle. Koira näki radan rakennuksen autosta. Neljä merkkiä, ruutu ja kaksi ohjatun kapulaa about näin (merkki-ruutu n. 15m, ohjatun kapulat syvyyssuunnassa ei läheskään kymmenessä metrissä, ehkä viisi):

Seisoin itse ympyröidyllä keskimerkillä. Koira aloitti kiertämällä "ylä"merkkiä, ja hienosti kiersikin yrittämättä rynniä tai harhautumatta vahingossa suoraan kapuloille tai ruutuun. Merkki - stop - ruutuun, merkki - stop - vasen ja merkki - stop - oikea meni täydellisesti siinä pelkkien kiertojen välissä, koira taas niin kuunteli :) Merkin ja ruudun erottaminen pelitti kanssa, joskin tässä oli pientä epävarmuutta, mutta yritys oli kova. Lisäksi "oikean alakulman" merkin kiertoa, siinä oli noudettuja kapuloita matkalla ja kaikkea, ja alkuun oli hieman hankalaa, koira kävi ruudussakin, mutta sain kun sainkin sen merkille.

Olin laittamassa koiraa autoon hetkeksi tauolle, olisin vielä muuttanut jotakin ja ottanut toisen kierroksen, mutta päätinkin että hitto, koira kuunteli niin hienosti että sain mitä halusinkin ja miksi taas jäädä hinkkaamaan. Se oli ihan hölmistynyt kun ei päässytkään enää. :D Oli hyvä viimeistelyharkka ennen sunnuntain koetta!

1 kommentti:

Erja kirjoitti...

Toivottavasti ei töppis sekoa pisulin (mikä lempinimi, jäiköhän tämä?) paluusta täysin. Onnea kokeeseen!