perjantai 16. syyskuuta 2011

Mugilitytunti

Töppösen agitunnilla pohjana oli tämä Anna Strömin rata. Muurin (5) tilalla oli tavan hyppy, koska muurin kaikkia osia ei löytynyt. 14-hyppy hypättiin toiselta puolelta.

Ihan hienostihan se meni, kuitenkin löytyi myös hinkattavaa:

-vitoshypyn voi pyörittää molemmilta puolilta, yllättäen "vasemmalta/ylhäältä" oli sujuvampi
-kummassakaan tapauksessa älä saata kutosputkeen, kyllä se irtoaa itsekin
-ysiputkesta koira ampui pöpelikköön asti kun en ohjannut. kun äänellä kerroin missä olen, käännös oli sujuvampi, mutta niitä putkijarrutuksiahan olisi ihan syytä opetella...
-A:n alakontaktin juoksi ekalla läpi. Muista selkeä käskytys kunnon äänellä, ei hiljaista puolikäskyä :P
-13-14-väli huomattavasti sujuvampi valssilla kuin takaaleikkauksella

Sieni pääsi tervehtimään ihmisiä. Treenikamujen lisäksi paikalla oli kolme lasta. Niiden mielestä koiran nimi oli käsittämättömän hilpeä ja ne kysyi minkä lajin sieni se on. Kysyin ehdotuksia, ja päätyivät mustaan kärpässieneen :D. Lasten äänekkäät hippaleikit oli pennusta vähän jänniä, ja ylhäältä päin silittämään ojentuvia käsiä pentu väisti. Kun lapset kyykistyi ja tarjosi kättä alakautta, pentu meni haistelemaan. Yhdelle annoin nameja ja tosi nätisti Sieni otti, ei tosiaan arastellut mutta ei myöskään vienyt koko kättä ;) Lisäksi ennen esteiden korjaamista pentu pääsi vielä hämärälle kentälle tekemään kahdesti täyspitkän suoran putken. Avustaja piti pannasta ja kutsuin pennun putkeen. Hienosti osasi eikä hämäryys arveluttanut yhtään. Vakituisista treeniajoista huomaa hyvin kuinka syksy etenee - tänään lopputunnista laitettiin ekaa kertaa kentän valot päälle.

Ei kommentteja: